Greqi: Nuk gjente dot të dashur, bëri dashuri me qenin por... përfundoi në spital! - Albania Observer

Greqi: Nuk gjente dot të dashur, bëri dashuri me qenin por... përfundoi në spital!

11 Janar 2013 | 13:34 Shikime
greqi
Edhe pse duket e pabesueshme është mëse e vërtet! Ka shokuar mbarë opinionin publik në Greqi ngjarja në fjalë, një ngjarje e pabesueshme! Ngjarja ndodhi në ishullin e Naksos, por siç rezultoi sekreti nuk mundi të izolohej brenda ishullit por fluturoi deri në Athinë, në gjithë Greqinë dhe tashmë në gjithë botën. Një vajzë e re, por shumë e nxehtë, kreu marrëdhënie seksuale me një... qenë, por për fatin e saj të keq ngjarja mori drejtim skandaloz! Vajza, e cila nuk gjente dot të dashur në ishull, e gjendur në udhëkryq vendosi të lidhet me... qenin e saj për të shuar epshin e saj dashurorë të papërmbajtur. Por, gjatë marrëdhënies seksuale të dy të “dashuruarit” ngecën... ngjitën njëri sipër tjetrit, edhe pse mjekët e ishullit u munduan t’i shqisnin, nuk ia dolën dot, rezultati ishte negativ! Ndërkohë, i ati i saj i cili po kthehej për në shtëpi, nuk i besoi dot syve kur ndeshi të bijën me qenin të “ngjitur”! U detyrua të mbuloj qenin dhe të bijën me një batanije dhe i çoi për në qendrën e shëndetësisë të ishullit për t’i shqitur! Por, siç edhe thamë më sipër, vuajtjet dhe turpi nuk mund të izoloheshin në ishull, pasi u desh transferimi i menjëhershëm për në Athinë i dy të dashuruarve me helikopter. Siç u bë e ditur, por pa u disponuar të dhënat e sakta të vajzës dhe të atit të saj për arsye morali, spitali i kryeqytetit grekë mundi të shpëtojë vajzën, por fatkeqësisht i “dashuri” i saj, qeni humbi jetën, pasi nuk kishte rrugë tjetër për shpëtimin e sja! Mjekët u detyruan t’i bëjnë eutanazi qeni!/alb-observer.com/
Shkruaj nje Koment

Na ndiqni: